Een scooterrijder is met bijrijder frontaal met een personenauto in botsing gekomen. Hierbij is één van de scooterrijders op de voorruit van de auto geklapt. Beide berijders van de scooter zijn met de ambulance, zonder spoed, naar het ziekenhuis overgebracht.

 

 edisonongeval1 edisonongeval2

Na het halen van een milkshake gingen een scooterrijder en bijrijder weer de weg op. Mogelijk waren zij even afgeleid en hebben zij een tegemoet komende auto niet gezien, met de frontale botsing tot gevolg. Dit ongeval vond plaats op dinsdagmiddag in de Edisonstraat. Meteen werden de hulpdiensten geroepen en naast een ambulance werd ook de traumahelikopter gealarmeerd. Bij aankomst van de ambulance werd door het personeel in geschat dat er geen traumateam nodig was en werd de helikopter afbesteld. 

 

De ene scooterrijder is tegen de voorruit van de auto geklapt en is daarna op de straat terecht gekomen. Ook de andere scooterrijder is ten val gekomen. De beide slachtoffers zijn vervoerd naar het ziekenhuis. De automobilist kwam met de schrik vrij.

 

 edisonongeval3  edisonongeval4

 

Hoe het ongeval kon plaatsvinden is niet geheel duidelijk. De politie heeft de zaak in onderzoek.

 

Foto ('s) doorRoy Wolters, Wolters Producties


-advertenties-

-goede doel-