Elke week zijn er in Zoetermeer diverse concerten te beluisteren. Maar ook poppodia en evenementen worden regelmatig georganiseerd.

 

Stadstheater Zoetermeer  lok-sh-stadstheater

Het Stadstheater is in de eerste plaats bekend als theater, maar brengt ook zeer regelmatig muzikale voorstellingen op de planken. Klassiek of modern, of muziek speciaal voor kinderen, u vindt het in het Stadstheater.

Theaterplein 10
2711EK Zoetermeer
www.stadstheater.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefoonnummer kassa: 079 342 75 65
Openingstijden Servicebalie: Maandag t/m zaterdag van 16:00 uur tot 20:30 uur. Van maandag t/m vrijdag zijn de medewerkers van de servicebalie ook extra telefonisch te bereiken vanaf 14:00 uur tot 16:00 uur.

Bij voorstelling is de servicebalie één uur geopend voor aanvang van een voorstelling of film.

 

Oude Kerk Zoetermeer dorp-oude-kerk

De Stichting Concerten Oude Kerk Zoetermeer organiseert elke woensdag klassieke concerten in de Oude Kerk, in het Dorp in Zoetermeer. De wekelijkse lunchpauzeconcerten zijn gratis toegankelijk en daarnaast worden er maandelijkse orgelconcerten gehouden.

Oude Kerk
Dorpsstraat 59
2712 AD Zoetermeer
www.herbergoudekerk.nl

 

Poppodium Boerderij deboerderij

Poppodium Boerderij is een poppodium gevestigd in Zoetermeer, waar muziekliefhebbers uit binnen- en buitenland samen komen om in een intieme setting te genieten van muziek.

Amerikaweg 145
2717 AV Zoetermeer
079 321 10 12

www.poppodiumboerderij.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

JJ Music Housejjmusichouse2

JJ Music house biedt een podium voor beginnende bands zowel als bekende artiesten. Regelmatig zijn er avonden met optredens, jammen of improvisatie theater. Ook zijn er oefenruimtes waar artiesten hun nummers kunnen oefenen.

Van der Hagenstraat 34A (in het Van Tuyll sportpark)
2722 NT  Zoetermeer
06 - 12 97 11 08 (Aad)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Fascinating Jazzfascinating-jazz

Fascinating Jazz Zoetermeer organiseert elke maand verrassende Jazz optredens in het Golden Tulip Hotel. Elke maand andere artiesten, andere muziek, maar wel altijd swingende Jazz!

Kinderen van Versteegplein 18
2713 HB (bij Boerhaavelaan)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.fascinatingjazz.nl
Organisator Gerhard ten Hoopen: 079 3316177

Veelgestelde Vragen

Kan ik kaarten bestellen bij Zoetermeer Actief? 
Nee, wij verkopen geen kaarten. Wij zijn een nieuwswebsite die activiteiten en evenementen graag onder de aandacht brengen voor organisatoren. U kunt het beste contact opnemen met de betreffende muzieklocatie.

Zijn er niet nog meer muzieklocaties?
Ja, die zijn er zeker. Maar deze zijn dan niet op een vaste locatie. Zo is het parkeerterrein van Silverdome aangewezen door de gemeente als evenementlocatie en ook het Silverdome zelf heeft wisselende muziekevenementen. Zie voor deze evenementen onze Complete agenda. Ook geven wij op de Facebookpagina Evenementen Zoetermeer veel informatie over muziekevenementen.

Hoe kan ik Zoetermeer Actief bereiken als ik zelf een evenement organiseer?
U kunt mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de informatie over uw evenement. Vergeet hier niet foto's en/of een youtube link bij te voegen als u die heeft. Dit maakt de informatie over uw evenement extra sterk. 

 

 

 

-goede doel-