Andre RieuAndré Rieu nodigt iedereen dit jaar uit om zijn  dansschoenen aan te trekken voor zijn spectaculaire 2019 Maastricht concert ‘Shall we dance?’. Vanuit een bioscoopstoel genieten bezoekers op 27 en 28 juli van André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest, wereldklasse sopranen, The Platin Tenors en vele anderen.

André Rieu’s concerten in zijn geboortestad Maastricht trekken jaarlijks tienduizenden fans vanuit alle delen van de wereld. Het eeuwenoude stadsplein is het spectaculaire decor voor zijn onvergetelijke concerten waarbij jong en oud verrast worden met humor, plezier, emotie en natuurlijk prachtige muziek.

De wals als inspiratie

De majestueuze wals is tijdens zijn carrière altijd een grote inspiratie voor André geweest, de driekwartsmaat van de wals is zelfs in veel opzichten het ritme van zijn leven geworden. Daarom brengt de maestro dit jaar de wals tot leven tijdens een onvergetelijke avond vol muziek en dans.

Magische bioscoopervaring

Dit is een feest dat u zeker niet wilt missen! Bereid u voor omver geblazen te worden door deze magische ervaring van muziek en dans. Beleef het op het witte doek bij u in de buurt. André Rieu zorgt samen met zijn Johann Strauss Orkest, wereldklasse sopranen, The Platin Tenors en vele speciale gasten voor een magische bioscoopervaring. Kijk mee achter de schermen en geniet van dit spectaculaire concert, een exclusief interview met André en vele speciale verrassingen.

Shall we dance?

Andre Rieu 1

Praktische info:

  • Wat: André Rieu’s 2019 Maastricht Concert
  • Waar: Kinepolis Zoetermeer, Oostwaarts 70, Stadshart
  • Wanneer: 27 en 28 juli
  • Aanvangstijd: 18:30 uur
  • Start Film: 19:00 uur
  • Speelduur: 145 minuten
  • Ticketprijs: €15,50 (excl. toeslagen)

-advertenties-

-goede doel-