IMG 7594Ruim 170 dames hebben zich op vrijdag 23 januari in de watten laten leggen tijdens de eerste Ladies Night van Kombino Kinderopvang in Zoetermeer. De moeders, oma’s en alle andere vrouwelijke familieleden en kennissen van kinderen die bij Kombino worden opgevangen, waren getuige van een spetterende avond.

IMG 7626Malou Jonker van Kombino legt uit: “We wilden de moeders eens een avond lekker verwennen. Met een kind dat speciale zorg nodig heeft schiet tijd voor jezelf er vaak bij in, dat kan best zwaar zijn. Even een avondje voor jezelf is dan heerlijk!”

De aanwezigen werden verwend met een groot aanbod van ontspanning en vermaak. Terwijl de dj een gezellige atmosfeer creëerde, amuseerden de vrouwen zich met workshops, lekkere hapjes en talloze kraampjes. Van beauty-producten tot sieraden en van cupcakes versieren tot kraampjes met kleding, speelgoed en heel veel meer. Als klap op de vuurpijl keerden alle aanwezigen huiswaarts met een goed gevulde goodiebag.

Kombino steunt met de Ladies Night ook stichting Kids Fair, die zich inzet voor kinderen in de armste gezinnen.

Kombino is gespecialiseerd in specialistische zorg voor kinderen in welke vorm dan ook nodig. Kombino Kinderopvang is een veelzijdige organisatie die reguliere kinderopvang en specialistische opvang met elkaar combineert op locatie, school en/of thuis. Meer informatie is te vinden op www.kombino.nl.

-advertenties-

-goede doel-