politie auto 6Een 15-jarige jongen uit Den Haag is op de Van Der Hagenstraat slachtoffer geworden van een straatroof. Hij werd zondagmiddag 2 juli door een groep gedwongen om mee te lopen en werd mishandeld en van zijn spullen beroofd.  

De politie geeft aan dat dit gebeurde op zondagmiddag 2 juli rond 18 uur. Op dat moment was het Milan Zoetermeer festival bezig op het parkeerterrein van Silverdome. De jongen werd belaagd door vijf jongeren tussen de 16 en 20 jaar. Hij werd onder druk gezet om met hen mee te lopen. Onder bedreiging en nadat hij was geslagen, moest hij zijn bezittingen aan de vijf afgeven.

De groep ging na deze beroving te voet verder richting het bospad naast de Oostweg. De politie nam het signalement op van de vijf jongeren en op de Bleiswijkseweg zagen zij niet veel later twee vrouwen en drie mannen bij de bushalte staan. Zij voldeden aan het signalement en later bleek dat zij de bezittingen op zak hadden van het 15-jarige slachtoffer. Alle vijf zijn zij aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een straatroof.

Oproep getuigen

De politie komt graag in contact met andere mensen die iets hebben gezien en/of hebben gehoord. Heeft u tips? Of misschien videobeelden? Neem dan contact op via telefoonnummer 0900-8844. Of bel anoniem met 0800-7000. 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-