Voor de mishandeling van een 13-jarig meisje, op 9 augustus, heeft de politie dinsdag 29 augustus zes minderjarige jongens en meisjes aangehouden. Het slachtoffer raakte gewond nadat zij op het Hoevenbos door een groep van 12 werd aangevallen.

politie auto 11De zes verdachten zijn op dinsdagochtend 29 augustus aangehouden voor de mishandeling van het 13-jarige meisje. Het gaat om twee meisjes van 14 jaar en een meisje van 15 jaar. En een jongen van 16, allemaal uit Zoetermeer. Ook is er een jongen van 15 jaar uit Den Haag aangehouden. De mishandeling gebeurde op 9 augustus rond 20.10 op het Hoevenbos in de wijk Meerzicht. De groep van 12 die het meisje heeft aangevallen, is gefilmd en dit filmpje ging rond op social media. Een aantal verdachten werden herkend op de beelden, waardoor er bij de politie verschillende tips binnen zijn gekomen. 

Meer aanhoudingen verwacht

De politie verwacht binnenkort meer verdachten aan te houden in deze zaak, die een zeer grote impact heeft op het slachtoffer. De zes verdachten die de politie dinsdag heeft gearresteerd zitten nog vast voor verhoor.

De politie kan in deze zaak alle informatie gebruiken. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op via: 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). 

-advertenties-

-goede doel-