agent en politielintTwee mannen zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietincident aan het Kerkenbos, Meerzicht, op vrijdagavond 8 september. Bewoners hoorden rond 15.00 uur een harde knal. Andere getuigen zagen twee mannen in een auto er snel vandoor gaan na het lossen van een schot.

Twee mannen in een auto stapten op het Kerkenbos uit en kregen ruzie met een man die daar liep. Niet veel later klonk er een harde knal door de straat. Dit gebeurde rond 15.00 uur en trok veel aandacht van omstanders. Na het schot zijn de mannen ingestapt en met de auto weggereden richting Westergo. 

Getuigen konden de politie de kenmerken van de vluchtauto geven. Diezelfde avond, rond 22.00 uur, ontdekten agenten deze auto op het Schepenenveld in Palenstein. In de auto werd een vuurwapen gevonden. Twee mannen, één van 18 jaar en de ander 19 jaar, zijn aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek. 

Getuigen gezocht
De politie zoekt getuigen die iets hebben gezien op het Kerkenbos in Zoetermeer op vrijdag 8 september  rond 15.00 uur en mogelijk meer kunnen vertellen. Daarnaast wil de recherche graag weten wie de nog onbekende man is, mogelijk is hij gewond. Heeft u informatie? Bel dan met 0900-8844.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-