IMG 20230524 WA0000

Handwerkcafé Oosterheem heeft op 24 mei een cheque van 500 euro mogen ontvangen van De Pelgrimshoeve Snuffelmarkt. De donatie is bedoeld voor aankoop van materialen voor de Breiclub. Sociaal makelaar Liza Soffner, van Palet Welzijn bij inZet Oosterheem, overhandigde de cheque. 

De Breiclub staat onder leiding van Ans Tol en Lenie Knigge en zet zich in voor goede doelen. Dit doet de club door het maken van Troostknuffels voor de Kinderafdeling, omslagdoeken voor de Mamacare en chemotherapie-afdeling van het LangeLand Ziekenhuis, Breiwerk voor inZet Rokkeveen en voor het Inloophuis voor (ex-)kankerpatiënten en hun partners.  

Benieuwd naar de Breiclub?

Wilt u zelf ook kijken wat de Breiclub maakt? Bij inZet Oosterheem heeft de Breiclub een vitrine met eigengemaakt breiwerk. Het werk is te koop. Handwerkcafé De Breiclub is op iedere woensdag van 13:30 – 15:30 uur en van 19:00 – 21:00 uur. Deelname is gratis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sociaal makelaar Liza Soffner,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Elke woensdag van 13:30 – 15:30 uur en van 19:00 – 21:00 uur.

inZet Oosterheem, Zanzibarplein 5 

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-