poster 10 jaar Oosterheem CentrumHet plein van Oosterheem Centrum wordt in het weekend van zaterdag 17 juni en zondag 18 juni 2023 weer omgetoverd tot een groot feest. Het 10-jarig jubileum van het winkelcentrum wordt feestelijk gevierd en iedereen is welkom.

Op zaterdag wordt het Lustrumweekend feestelijk geopend door De Steelband die iedereen in Oosterheem zal optrommelen voor het lustrumweekend. Door het centrum worden nostalgische oud-Hollandse kermisattracties geplaatst en maak je kennis met verschillende culturen op de Wereldse Markt (World of Pasar). Naast alle pret op de kermis wordt er een feestelijke sfeer op het plein verzorgd op zaterdag door de Zoetermeerse band ‘The Nightbreakers’ en op zondag door Black Wings en gastzanger Wendell. Het programma zal plaatsvinden op zaterdag 17 juni van 12:00 uur tot 20:00 uur en op zondag 18 juni van 12:00 tot 18:00 uur.

My Little Pony en Miraculous lopen rond in het centrum om de jonge Oosterheemers te vermaken. Kijk voor meer informatie over het gehele programma op www.winkelcentrumoosterheem.nl Dit feestje wil je niet missen. Ben jij er ook bij?

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-