20230614 094116
IKC De Waterlelie won dit jaar de wisselbeker Avond4daagse 2023, de kinderen kregen woensdag 14 juni de beker. Naast de wisselbokaal, die over een jaar weer moet worden uitgereikt aan de volgende winnaar, ontvangt de school ook een (kleinere) beker die in de prijzenkast op school mag.

 

De beide bokalen werden uitgereikt door Jos van Uden, voorzitter van de stichting Avond4daagse Zoetermeer, en de vertegenwoordiger van de hoofdsponsor gro-up in het kernteam Avond4daagse Zoetermeer,Yvonne Westerhoff. Gro-up is tevens partner van IKC De Waterlelie.
De jury die de school heeft uitgekozen als winnaar bestond uit de verkeersregelaars, een vertegenwoordiger van het stichtingsbestuur Avond4daagse Zoetermeer en een vertegenwoordiger van hoofdsponsor gro-up. Bij de beoordeling van de scholen heeft de jury gelet op aspecten als positieve uitstraling, enthousiasme (o.a. meedoen met de warming-up vóór de start), gedrag onderweg (opvolgen van aanwijzingen van de verkeersregelaars), en milieubewustzijn (geen afval langs de route achterlaten).

-advertenties-

-goede doel-