Ladies For Charity Urban Walk
Tien dames, die elkaar kennen van sportschool 'Muldersport' in Zoetermeer, hebben als ‘Ladies for Charity’ al ruim €12.000 euro opgehaald voor het goede doel: het Ronald McDonald huis in Den Haag. Volgend weekend gaan zij in totaal 120 kilometer gaan wandelen in 24 uur in de omgeving Zwolle.

 

Met het wandelen voor Homesport Events hopen zij het bedrag nog eens flink te verhogen.
Teamcaptain Jessica Jagai werkt als vrijwilliger bij het Ronald McDonald huis Den Haag en heeft folders neergelegd op de sportschool voor het Homesport Event. Meerdere dames uit de sportschool reageerden enthousiast op het idee en zo ontstond Ladies for Charity.
Sinds de inschrijving in september is het team al aan het trainen en geld aan het inzamelen. Naast Jessica lopen ook Ingrid, Petra, Laura, Nancy, Heleen, Jantine, Anne, Lanette en Jaimy mee. De dames trainen samen, maar bedenken ook heel veel acties om geld in te zamelen, zoals een kerstloterij bij Mulder Sport, op de Scheveningen Light Walk, vlooienmarkt, vrijmarkt op Koningsdag, bij de Urban Walk Den Haag. Er komen nog acties bij: Jaimy Jagai Beautytimes, doneert bij elke behandeling één euro en in de hele maand juni kan er bij Jumbo Quirinegang (Rokkeveen) statiegeld bonnen worden gedoneerd.

 

Wij gaan op 24 en 25 juni binnen 24 uur 120km (eigenlijk inmiddels 126 Km) wandelen voor het Ronald McDonald fonds. Dit doen wij om geld in te zamelen voor dit geweldige doel.
Het team is te volgen en te steunen op https://www.homesportevents.nl/ladies-for-charity

-advertenties-

-goede doel-