20230620 39786Kinderen van IKC De Hofvijver kregen dinsdagochtend 20 juni de eerste SpeelmeerPaspoorten van dit jaar uitgereikt. Alle basisschool leerlingen van Zoetermeer krijgen vanaf volgende week het paspoort op school uitgereikt.

Groep 8 van De Hofvijver won eerder dit jaar de Penalty Challenge, waar veel basisscholen in Zoetermeer aan meededen. Als prijs kregen zij als eerste het nieuwe paspoort en mochten een ochtendje springen bij trampolinespringcentrum JUMP ONE.

 20230620 39778  20230620 39782

Het SpeelmeerPaspoort

Het SpeelmeerPaspoort is binnenkort ook online te vinden op www.speelmeer.nl. Al 24 jaar bezorgt Speelmeer Zoetermeerse kinderen een mooie zomervakantie met het SpeelmeerPaspoort. Het paspoort biedt een overzicht van een groot aantal kinderactiviteiten in Zoetermeer en omstreken, waar kinderen gratis of met voordeel aan mee kunnen doen. Zoetermeer is een van de weinige gemeenten in Nederland die die activiteiten en kortingsacties op deze manier verzorgt.
Zo bezorgt het SpeelmeerPaspoort alle Zoetermeerse kinderen een leuke zomer, of zij nou op vakantie gaan of niet.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-