WaterbuurtverenigingOp zaterdag 24 juni 2023 organiseerde de Werkgroep Evenementen een zomerfeest voor de Waterbuurtvereniging, met een veiling voor het goede doel. Dit jaar had men gekozen voor de Egelopvang en de Stichting Dierentehuis Zoetermeer. 

Het zomerfeest begon met een spelletjescircuit voor de kinderen. Er was live muziek en de avond werd besloten met een BBQ en het uitreiken van de cheques. Namens de Stichting Dierentehuis Zoetermeer mocht de voorzitter van het bestuur, Juliette Meurs-Troch, de cheque in ontvangst nemen. Zij vertelde blij te zijn met het grote bedrag dat de Waterbuurtvereniging bij elkaar heeft gebracht. “Wij kunnen hier veel mooie dingen mee doen voor de dieren. Zo kunnen we de kattenkamers een opknapbeurt geven en als er nog geld over is het besteden aan de hondenveldjes. We zijn hier erg blij mee”.

De Waterbuurtvereniging heeft ten doel het in stand houden en bevorderen van een goed woon- en leefklimaat voor de bewoners van de Waterbuurt te Zoetermeer. Zij trachten dit te bereiken door regelmatig voor de leden activiteiten te organiseren zoals dit zomerfeest maar ook koffieochtenden, bridgeavonden, spelletjesmiddagen en koken met buren. Daarnaast sluiten zij collectieve contracten met leveranciers omdat dit vaak goedkoper is dan dit zelfstandig te doen en onderhouden zij als belangenvertegenwoordigers contact met de gemeente en het wijkteam Meerzicht.

De veiling werd gesponsord door Bloemenwinkel Bossenwaard, Di Niente, El Pueblo en Reas en zowel de Egelopvang als het Dierentehuis hadden spulletjes ter veiling aangeboden.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-