20230615 39703Alle Zoetermeerders krijgen volgend jaar een gratis zwemkaartje om kennis te maken met het nieuwe zwembad dat dan open gaat. De gemeenteraad nam tijdens het voorjaarsdebat een motie aan om in het zomerseizoen van 2O24 alle inwoners van Zoetermeer een gratis zwembadkaartje aan te bieden.


De raad hoopt dat inwoners die op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met het nieuwe zwembad daarna regelmatig terugkerende bezoekers worden. Ook wil de raad een positief gebaar maken als compensatie voor het jarenlang wachten op het zwembad.

Het nieuwe Zoetermeerse zwembad in het Van Tuyllpark wordt op dit moment gebouwd, de opleverdatum van het gebouw staat gepland voor december 2023. Ingebruikname van het bad laat dan nog even op zich wachten, na oplevering moet er nog veel gebeuren. Zo moet de horeca en keuken nog worden ingericht en geplaatst en kunnen de verenigingen die gebruik gaan maken van het zwembad pas na oplevering aanpassingen doen. De planning voor ingebruikname is nu het tweede kwartaal van 2024.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-