b en m entertainment'Doornroosje - de musical' is het allereerste project van stichting B&M Entertainment. De stichting, opgericht door Dion Biesaart en Scottey Mouris, draait op en rond vrijwilligers en wil bij hun eerste musical de cast voorzien van prachtige kostuums, een betoverend decor, en schitterend licht en geluid.


De cast is al een paar weken aan het repeteren op dans, zang en spel om de magische sprookjeswereld van 'Doornroosje' tot leven te brengen, maar de stichting komt nog geld tekort om ook de decors en kostuums de nodige aandacht te geven.
Dion en Scottey zijn bekende gezichten in het theater in Zoetermeer, zij speelden o.a. bij Greg en Baud meerdere voorstellingen, zoals Shrek en All Shook up. Met de afgelopen jaar opgerichte Stichting B&M Entertainment richten zij zich op het verrijken en verbreden van het cultuuraanbod in Zoetermeer en omstreken, met een speciale focus op theater.

Wil je dit project steunen? De Go fund me pagina vind je hier: https://www.gofundme.com/f/doornroosje?utm_medium=referral&utm_source=unknown&utm_campaign=comms_4srp+doornroosje

 

-advertenties-

-goede doel-