JJ Music houseTijdens JJ’s Sunday Afternoon treden op zondag 2 juli het duo Spin-off 7, bestaande uit zangeres Tamara en gitarist Michel, en de 19-jarige singer-songwriter Estée Moïse op bij JJ Music House. Entree bedraagt 5 euro en de optredens beginnen om 15.00 uur.

Tijdens een akoestische band-sessie kwamen Tamara en Michel tot de ontdekking dat zij een gemeenschappelijke liefde hadden voor kleine akoestische liedjes. Als duo Spin-off 7 hebben zij de afgelopen 5 jaar al heel wat optredens mogen verzorgen op diverse podia en bij mensen thuis. Altijd met een persoonlijke touch. Het repertoire is breed en gaat van nieuwe popsongs tot oudere gevoelige chansons. Liedjes van Herman van Veen, Dua Lipa, Natasha Beddingfield en AL Green kunnen zomaar voorbijkomen.

Spin off 7

Estée Moïse

Estée Moïse is een 19-jarige singer-songwriter uit Zwijndrecht die op dit moment had aan de weg timmert. Op 26 november heeft ze haar eerste single ‘De Sprinter’ uitgebracht. Dit liedje gaat over een liefdesrelatie op papier gekomen tijdens het reizen met het openbaar vervoer in de sprinter. Estée haalde haar inspiratie uit de diverse muziekgenres van haar opa die ze van kinds af aan mee kreeg. De onderwerpen die Estée tijdens het schrijven aan bod brengt zijn gebeurtenissen uit haar eigen belevingswereld en ervaringen die ze zelf meegemaakt heeft. Voor dit jaar en komend jaar ligt er nieuwe muziek klaar om uitgebracht te worden en zal er een EP volgen.

Meer informatie over Estée en haar muziek kan je vinden op Instagram: esteemoise, Spotify: esteemoise en op Tiktok: esteemoise.

Voor meer informatie over JJ Music House kan je terecht op https://jjmusichouse.nl/

-advertenties-

-goede doel-