buitenbad openingstijden
Zoetermeerders kunnen deze zomer gratis zwemmen in het buitenbad in het Van Tuyllpark, er wordt geen entree geheven bij het bad. “Als we een kassa moeten openen zijn we duurder uit dan de mensen gewoon toegang te geven!”, aldus een beheerder.


Vooralsnog is het nog erg rustig in de buitenbaden met uitzicht op het bouwterrein van het aankomende Sweet Lake Wellness saunacomplex. “Op de warmste dagen vorige week waren er wel wat bezoekers, maar zaterdag was het slecht weer en kwam er niemand”.

 

 buitenbad openingstijden2  buitenbad openingstijden3

Wel regels voor het buitenzwemmen

Er is geen entree, maar het zwemmen in de buitenbaden is wel aan regels gebonden, zo is te lezen op borden naast de ingang. Zo is de minimumleeftijd 12 jaar en moet je in het bezit zijn van een zwemdiploma. Er kunnen maximaal 40 zwemmers tegelijk terecht in de buitenbaden. Ook zijn grote groepen niet welkom. “Op het bord staat ‘Groepen boven de 4 personen worden niet toegelaten’, maar als er hier een gezin staat met 4 kinderen gaan we niet twee kinderen de deur wijzen”, aldus de beheerder.
Het buitenzwembad is elke dag geopend van 10 tot 17 uur, de ingang is aan de Van der Hagenstraat. Er hangt naast de ingang een groot bord met de openingstijden.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-