normal97C05DC8 A495 4F3B A68E 6563CAC6F8A3NORMAL, een Deense onderneming met wereldwijd meer dan 400 winkels, opent binnenkort zijn 10e Nederlandse filiaal in het Zoetermeerse Stadshart. Op 13 juli om 08:30 uur gaan de deuren open voor klanten om het uitgebreide assortiment te verkennen. NORMAL vestigt zich op Promenade 135.

NORMAL gaat een ruime selectie vast assortiment aanbieden van verschillende bekende merken, tegen een scherpe prijs. Daarnaast komen er wekelijks nieuwe producten, waardoor elk bezoek aan de winkel een nieuwe ervaring is. Het assortiment bestaat uit huishoudelijke benodigdheden, cosmetica, persoonlijke verzorgingsproducten of snacks.

normal2NORMAL is een Deense winkelketen. In april 2013 werd de eerste NORMAL winkel geopend in Silkeborg en sindsdien is NORMAL uitgegroeid tot een keten met meer dan 400 winkels in 7 Europese landen. De onderneming is prominent aanwezig op het socialmedia platform TikTok en probeert dan ook producten die trending zijn op dat moment in de winkel te hebben liggen. De trending artikelen worden speciaal aangegeven met bordjes.

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-