bubbelvoetbalDeze week kun je bij Speelmeer meedoen met Bubbelvoetbal. Je zit dan zelf in een hele grote bal en moet proberen om je evenwicht te bewaren én te scoren in het doel van je tegenstander. Maar ook deze week gaat Speelmeer weer on Tour en wel naar SnowWorld.

Bubbelvoetbal speel je op maandag 24 juli op de Meerzicht Playground aan het Kerkenbos 12. Dinsdag 25 juli ku j terecht in Palenstein op het Kunstgrasveld aan het Van Duvenvoordepad en donderdag 27 juli speel je op het Grasveld aan de Marsmanhove in Buytenwegh. De laatste kans deze week om aan Bubbelvoetbal mee te doen heb je vrijdag 28 juli in Oosterheem op de Sportspeeltuin, Tahiti 1 (Heemkanaal). De activiteiten zijn elke dag tussen 13.00 en 16.00 uur. Aanmelden is niet nodig en je kunt gratis meedoen met de activiteiten.

 

Speelmeer on Tour

Woensdag 26 juli gaat Speelmeer on tour naar SnowWorld aan de Buytenparklaan 30 om lekker af te koelen en te skiën en snowboarden. Je kan meedoen van 10.00-11.30 uur of van 13.00-14.30 uur en de activiteit is voor kinderen van 4 t/m 17 jaar. De toegangsprijs is € 2,00 per sessie en met je ZoetermeerPas kun je gratis deelnemen. Meld je aan via www.sportpas.nl/zoetermeer 

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-