kajakSpeelmeer gaat het water op! Deze week kan je flink nat worden bij kanovaren of suppen. Wie droog wil blijven gaat naar Speelmeer on Tour bij Funzone Zoetermeer of lekker springen bij Bounce Valley.


De waterpret start maandag 31 juli met kanovaren bij Scouting Pocahontas aan Het Lange Land 18. Je moet wel tussen de 8 en 12 jaar oud zijn en in het bezit zijn van een zwemdiploma
Om deel te nemen aan deze spetterende activiteit, is het verplicht om je in te schrijven via www.sportpas.nl/zoetermeer. De kosten bedragen € 2,00.
Suppen kan dinsdag 1 of donderdag 3 augustus bij Funsport van Vliet. Ook hiervoor moet je tussen de 8 t/m 12 jaaroud zijn en minimaal een A-diploma hebben. Voor de clinic suppen op de Zoetermeerse Plas neem je zwemkleren en een set droge kleren mee. Voor het materiaal wordt gezorgd. Aanmelden via www.sportpas.nl/zoetermeer  is verplicht. De toegangsprijs is € 2,00 en met de ZoetermeerPas mag je gratis suppen.

Minder nat wordt je van vissen, dit kun je doen op woensdag 2 augustus in Meerzicht. Verzamelen Heuvelweg 4 (Bowling), deze activiteit is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en duurt van 12.30-15.00 uur.

 

Speelmeer on Tour

Speelmeer on Tour vind je woensdag 2 augustus bij SnowWorld, Buytenparklaan 30. Je kan meedoen van 10.00-11.30 uur of van 13.00-14.30 uur en de activiteit is voor kinderen van 4 t/m 17 jaar. De toegangsprijs is € 2,00 per sessie en met je ZoetermeerPas kun je gratis deelnemen. Meld je aan via www.sportpas.nl/zoetermeer 

Vrijdag 4 augustus gaat Speelmeer on Tour naar FunZone in Meerzicht. FunZone is een groot indoor speelparadijs, met leuke attracties en spellen in alle hoeken en gaten. Er is genoeg te doen, zoals klimmen, klauteren, glijden en bouwen. Opgeven via www.sportpas.nl/zoetermeer  is verplicht. De toegangsprijs is € 2,00 en met de ZoetermeerPas mag je gratis komen spelen.

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-