springkussen 2Komende week staat Speelmeer in het teken van het Springfestijn, met heel veel springkussens. In Meerzicht, Palenstein, Buytenwegh en Oosterheem kun je gratis de hele middag meedoen met het springfestijn. Speelmeer on Tour is te vinden op de ski's in SnowWorld.

Maandag 7 augustus start het Springfestijn op de Meerzicht Playground aan het Kerkenbos 12. Dinsdag 8 augustus kunnen alle kinderen komen springen en stuiteren op het Kunstgrasveld Palenstein, aan het Van Duvenvoordepad en donderdag 10 augustus staat het springfestijn in Buytenwegh op de RKF Playground aan de Den Brabanderhove. Nog niet uitgesprongen? Op vrijdag 11 augustus kun je nog terecht in de Sportspeeltuin in Oosterheem, Tahiti 1 (Heemkanaal), om je helemaal uit te leven op de springkusssens.
De activiteiten zijn elke dag tussen 13.00 en 16.00 uur. Aanmelden is niet nodig en kinderen kunnen gratis meedoen met de activiteiten.

 

Speelmeer on Tour

Speelmeer on Tour vind je woensdag 9 augustus bij SnowWorld, Buytenparklaan 30. Je kan meedoen van 10.00-11.30 uur of van 13.00-14.30 uur en de activiteit is voor kinderen van 4 t/m 17 jaar. De toegangsprijs is € 2,00 per sessie en met je ZoetermeerPas kun je gratis deelnemen. Meld je aan via www.sportpas.nl/zoetermeer 

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-