6AA357D1 09EB 4136 BA28 2FA7F9A8AAE8Het Alfrink College heeft haar geslaagde examenkandidaten op een spectaculaire wijze gefeliciteerd met het behalen van hun diploma. De leerlingen waren op donderdag 6 juli uitgenodigd samen met familie en vrienden in het Stadstheater Zoetermeer.

Leerlingen die een HAVO, VWO of een diploma voor het tweetalige VWO hadden behaald, waren ingegaan op de uitnodiging. Zij waren samen met familie en vrienden naar het theater toegekomen. Daar werden zij, gehuld in toga, toegesproken met lovende woorden en konden zij, op hun beurt, de docenten bedanken voor alle inspanningen. De prachtige versieringen droegen bij aan de goede sfeer en zo werd er nog een goede laatste herinnering van hun schoolcarrière gemaakt. Het Alfrink College laat weten: ”Wij zijn erg trots op haar leerlingen en werknemers. Wij wensen hen een goede vakantie toe”.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-