jennetunnel1Volgende week wordt er gewerkt aan de bovenkant van de fietserstunnel Wethouder Jennétunnel. Dit heeft gevolgen voor het verkeer bij station Zoetermeer-Oost. Auto’s, fietsers en wandelaars worden omgeleid met borden en verkeersregelaars. Ook treinreizigers moeten rekening houden met extra reistijd. 

Van maandag 17 juli tot en met vrijdag 21 juli is de spoorovergang bij station Zoetermeer- Oost dagelijks van 7.00 tot 16.00 uur afgesloten in 1 richting voor alle verkeer. Het gaat dan om de baan die onder de A12 door loopt van de Zuidweg richting Paltelaan tot aan de Eerste Stationsstraat. De fietserstunnel die eronderdoor loopt, is overdag ook volledig afgesloten. Reizigers met de trein worden omgeleid met bussen, treinreizigers kunnen de laatste informatie zien op https://www.ns.nl/reisinformatie/werk-aan-het-spoor/

 

Tijdens de bouwvak tunnel open

Tijdens de bouwvak, van maandag 24 juli tot en met zondag 6 augustus, is de Wethouder Jennetunnel volledig toegankelijk voor fietsers en voetgangers.
Na de bouwvak gaan de werkzaamheden aan de tunnel door tot ongeveer half september. De tunnel is dan tijdens werkuren weer deels afgesloten waarbij verkeersregelaars voetgangers en fietsers (fiets mag aan de hand) begeleiden.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-