respectTussen 6 en 12 november 2023  organiseert de gemeente Zoetermeer samen met de Respect Foundation: De Week van Respect. Voor het derde jaar opnieuw is de gemeente Zoetermeer ‘Respect’ gemeente. Respect hebben voor elkaar is de basis voor een fijne en veilige samenleving.

Respect is een kernwaarde, maar kan voor iedereen wat anders betekenen. In de week van respect wordt met elkaar het gesprek aangegaan en wordt ervoor gezorgd dat gesprekken worden opgestart. Dat kan in verschillende vormen:

Ontvang een gastspreker op een (sport)locatie of organiseer een Respectwedstrijd of activiteit waar respect centraal staat. Ga aan de slag met online activiteiten of Bestel een gratis RespectBox. Gebruik de communicatiekit en inspireer anderen met respectactiviteiten. Vraag meer informatie voor inspiratie, een specifieke (les)behoefte, of behoefte aan een extra toelichting.

Doen jullie dit jaar (weer) mee? Meedoen is gratis en wordt ondersteund door de gemeente Zoetermeer. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (contactpersoon Julia Teeuwen) met de vermelding hoe jullie bij voorkeur meedoen aan de Week van Respect.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-