Formulierenbrigade copyDe Formulierenbrigade geeft Zoetermeerders praktische hulp, advies en informatie op het gebied van zorg, werk, inkomen en belastingen. Deze dienstverlening is onafhankelijk en gratis. Je hebt een formulier ontvangen van de overheid maar je weet niet wat je ermee moet of hoe je het moet invullen.

Herken je dit?

De Formulierbrigade help je bij het lezen en invullen van (digitale) formulieren, het schrijven van e-mails, brieven en bezwaarschriften. Daarnaast kunnen zij namens jou overleggen met diverse instanties over geschillen en betalingsproblemen.

De Formulierenbrigade adviseert vooral over de aanvraag van uitkeringen, de aanvraag van bijzondere bijstand, de aanvraag van huur-/zorg-/kinderopvangtoeslag en de aangifte Inkomstenbelasting voor mensen met een laag inkomen.

Ook met vragen over de (zorg)verzekering, huur, IND, WMO, persoonsgebonden budget, betalingsregeling, loonbeslag, schuldhulpverlening, sollicitaties en aanvragen voor de Stichting Leergeld kan je bij hun terecht. Zij kunnen ook helpen bij het installeren van de DigiD app en verzenden van digitale formulieren.

Je kan op werkdagen zonder afspraak binnenlopen tussen 09:00 en 12:00 uur. Het adres is Croesinckplein 24.

Afspraak inplannen?

Je kan ook een afspraak laten inplannen. Dat kan telefonisch via 079-3200377, of via het contactformulier op www.formulierenbrigadezoetermeer.nl

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-