tappuntWist u dat? In deze rubriek onthullen we leuke feitjes en wetenswaardigheden over Zoetermeer. Van de hoogte van de Zoetermeerse Watertoren tot de eerste Ambachtsheren, verrassend en leuk om te weten over je stad!

De 13 speciale tapkranen van Dunea staan langs wandel- en fietsroutes, bijvoorbeeld bij het Balijbos, de Dorpsstraat en het Buytenpark. Uiteraard staat er ook een op het Plein van de Verenigde Naties voor het hoofdkantoor van Dunea. Reuze handig als je onderweg bent, wandelend of fietsend, om gratis je waterflesje bij te vullen. Het water is gekoeld en brandschoon. En met het vullen van een eigen waterflesje help je trouwens ook nog eens mee om de plasticvervuiling tegen te gaan.

tappunten

Heeft u zelf ook leuke feitjes over Zoetermeer? Stuur ze naar onze redactie! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-