Rastaplas 1Het Rastaplas festival 2023 is weer achter de rug. Het populaire evenement vond afgelopen vrijdag en zaterdag plaats aan de Noord-Aa. De kaarten met campingplaatsen waren binnen no time uitverkocht en ook de reguliere kaarten gingen grif van de hand.

Rastaplas 2Rastaplas 3De gasten met een campingplaats werd zondagochtend wel verzocht om zo snel mogelijk op te breken in verband met de storm die weer over het westen van het land raasde. Om ongevallen te voorkomen werd de mensen die niet direct huiswaarts konden keren verzocht om hun tenten in ieder geval in te pakken en daarna te verzamelen bij de grote tent van de organisatie, waar naar een passende oplossing voor hen gezocht zou gaan worden.

Het festival werd, zoals elk jaar, gehouden aan het prachtige Noord-AA strand in Zoetermeer. Mensen van alle leeftijden, culturele en achtergronden komen hier ieder jaar terug om de positieve reggae vibes van Rastaplas festival te ervaren. En een feest was het weer, getuige bijgaande foto's.

Op de Line up stonden dit jaar artiesten als Twinkle Brothers, Manudigital, Eazzup, Linval Thompson, Marcus Gad and Tribe en Anthony John and Dreadless.

Foto's: Leon Koppenol en Ernst van Erkelens

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-