adopteer een boom copyMet de introductie van de Deelboomregeling is het nu mogelijk om (met gelijkgestemden) een boom in Voedselbuurtbos GeuzeGroen te adopteren. In ruil voor je steun, krijg je een houten label met je naam (of dat van je geliefde, kleinkind, buurvrouw, leraar, …).

In het gebied naast Camping De Morgenster in de Nieuwe Driemanspolder zijn vrijwilligers druk bezig met de aanleg en het onderhoud van een voedselbos. Het voedselbos is een initiatief van de dames Astrid van Beek en Klaartje Jaspers. Het gebied staat vol met verschillende rassen fruit- en notenbomen, bessenstruiken en andere eetbare planten, waar we straks ons eten van kunnen plukken.

Wil je een boom of struik in Voedselbos GeuzeGroen adopteren? Vul dan het Deelboom Regeling formulier 2023 in. Hierop kun je een eerste, tweede en derde keus invullen voor de boom of struik die je zou willen adopteren. Je keuze kan reeds in GeuzeGroen zijn geplant, zodat je snel je naamlabel eraan kan komen hangen. Indien de gekozen boom of struik nog niet in het bos staat, is er aan het eind van het jaar de mogelijkheid om zelf je boom of struik te planten.

Om te zorgen dat iedereen jaarlijks een leuke herinnering bij de eigen boom kan maken, zijn er verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een jaarlijkse picknick met de andere adoptanten of een boomportret. En elk jaar wordt een foto van je boom toegestuurd, zodat je kunt volgen hoe die zich ontwikkelt.

voetselbos

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-