Op het Nicolaasplein vond op zaterdag 22 juli de 2e editie van het foodtruck evenement ‘the summer is magic’ plaats. Voor deze kumpulan Koto Manis party was het plein met decors en entourages omgetoverd in Indonesische, tropische sfeer. Het festival werd geopend door wethouder Wim Blansjaar.
the summer is magic 2023 049 x grooveKumpulan betekent in de Indonesische samenleving een ‘gezellig samenzijn’. De bezoekers konden genieten van een keur aan artiesten die muziek ten gehore brachten variërend van motown, disco, pop & soul tot r&b. Zo traden onder andere op Soulman Surie, Shirley, X Groove, Gordon & Bobby, dj Ron Funkytown, en Jimmy Tielman met band. De meeste artiesten traden later nog een tweede maal op.

De bezoekers met een lekkere trek, konden genieten van hartige of zoete Indonesische gerechten, geheel verzorgd door Toko Rasu. Maar ook een oer-Hollands patatje of een Italiaans ijsje was verkrijgbaar. Aan de bar waren diverse drankjes te bestellen.

 the summer is magic 2023 007  the summer is magic 2023 079
 the summer is magic 2023 083 gordon en bobby  the summer is magic 2023 134 jimmy tielman

Het festival eindigde helaas, zoals het ook begonnen was, met behoorlijk wat regen. Toch zal dit JC events, de organisator van dit gebeuren, niet weerhouden dit zomers evenement volgend jaar weer te laten terugkeren.

Tekst & foto’s: Guus Pauwels

Voor meer foto's door Guus Pauwels gemaakt op 'the summer is magic' kunt u kijken op https://guuspauwels.smugmug.com/Jaar-2023/The-summer-is-magic-zoetermeer-2023/

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-