BACK TO SCHOOL POSTER JPGOp zaterdag 9 september aanstaande organiseert Winkelcentrum Rokkeveen van 12.00 tot 16.00 uur een gezellige verenigingendag. Een groot aantal verenigingen uit de regio Zoetermeer brengt tijdens deze dag hun vereniging onder de aandacht van het winkelend publiek.

Op de pleintjes buiten en binnen vindt van 12.00 tot 16.00 uur een gevarieerd programma plaats met optredens van dans, zang en sport en andere vrijetijdsbesteding voor jong en oud. Veel deelnemers richten een kraampje in waar u terecht kunt voor meer informatie. Ook zijn er diverse demonstraties waar u naar kunt kijken of actief aan kunt meedoen zoals, badminton, bridge, dans, zang en nog veel meer.

Koor Mozaiek verzorgt een spetterend optreden op het middenplein in het winkelcentrum. Er hebben zich al meer dan 12 verenigingen opgegeven, maar is er nog ruimte voor meer gezelligheid en demonstraties. Staat uw vereniging hier niet bij en wilt u ook nog graag deelnemen aan deze dag met uw vereniging? Aanmelden kan nog steeds via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-