Kinderspeelmiddag foto 1Op zondag 6 augustus is er weer een kinderspeelmiddag in de Hof van Seghwaert. We zijn halverwege de vakantie, we kunnen lekker lui zijn, maar de natuur gaat maar door. Ook in perenboomgaard de Hof van Seghwaert staat er van alles in bloei. Daarom is het thema deze keer 'Bloemen'.

De middag is voor kinderen van ca. 3 tot 8 jaar. Om 14 uur wordt gestart met de boekfiets, gevolgd door een kinderworkshop en er kan natuurlijk lekker gespeeld worden in de natuurbelevingstuin. De middag duurt tot ongeveer 15.30 uur. Ook het kinderzwerfboekenstation staat klaar. Trek kleren en schoenen of laarzen aan die vies mogen worden. De workshop is vrij toegankelijk voor alle kinderen en wordt gegeven door vrijwilligers.

Kinderspeelmiddag foto 2Voor de ouders is er, als de kinderen spelen, volop te zien in de boomgaard. Neem bijvoorbeeld een kijkje in de stiltetuin. Het is een plek waar je het lawaai van de stad even kan vergeten. Er zijn bankjes, een kleine vijver, een grasveld en heel veel planten en struiken. De beplanting is kleurrijk en trekt veel vlinders en andere insecten aan. Ook het terras en het winkeltje zijn open. In het winkeltje worden  producten uit eigen boomgaard verkocht (indien voorradig) zoals groenten, perensap, jam, kruiden, eieren en honing.

Meer informatie over de Hof van Seghwaert is te vinden op www.hofvanseghwaert.nl en op Facebook en Instagram. De perenboomgaard ligt aan de parkeerplaats ter hoogte van Gaardedreef 169 in Zoetermeer en ligt op 2 minuten lopen van Randstadrailhalte Seghwaert.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-