zegelactieNederlanders zijn gek op het sparen van zegeltjes, we sparen zo heel wat af. HGOS, Historisch Genootschap Oud Soetermeer, wil in de laatste maanden van 2023 een tentoonstelling houden over de geschenken die men vroeger met zegeltjes bij elkaar kon sparen.

De tentoonstelling zal met name gaan over de geschenken die Zoetermeerse bedrijven cadeau gaven: Nutricia, Brinkers, Van der Spek, De Spar en vele andere.
Misschien heeft u ergens in huis ook nog wel dit soort voorwerpen liggen: kop- en schotels, mokken, speldjes, autootjes, bordjes, schaaltjes, serviezen, lepeltjes, etsen en al die andere kleine geschenken. Of een ander relatiegeschenk, óf geschenken aan het hele personeel bij een jubileum?

HGOS zou de gespaarde geschenken graag, in bruikleen, gebruiken voor de tentoonstelling. Aanmelden kan via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-