Road 2 Nowhere 1Heerlijk van live akoestische muziek genieten in een perenboomgaard? Dat kan op zondag 20 augustus van 13.30 - 15.30 uur in de Hof van Seghwaert, hét groene hart van de Zoetermeerse wijk Seghwaert, want dan speelt Road 2 Nowhere daar.

Road 2 Nowhere geeft een akoestische twist aan rock en blues nummers en brengt deze op een energieke en eigen wijze. Olga met een dijk van een stem en Jako virtuoos op gitaar, deze keer aangevuld met percussie door Piep. De toegang is gratis.

De Hof van Seghwaert is een oude boomgaard in de wijk Seghwaert. Tot  circa 2010 is deze gaarde onderhouden geweest door een teler, daarna raakte de boomgaard verwaarloosd. In 2014 werd door enkele buurtbewoners het initiatief genomen om de gaarde te behouden en om te vormen naar een wijktuin. Deze wijktuin is in de loop der jaren door vrijwilligers omgetoverd tot een prachtige ontmoetingsplek voor  jong en oud.

Meer informatie over de Hof van Seghwaert is te vinden op www.hofvanseghwaert.nl en op Facebook en Instagram. Je vind de ingang van de Hof van Seghwaert naast de parkeerplaats van Gaardedreef 169 in Zoetermeer. De Hof ligt op 2 minuten loopafstand van Randstadrail halte Seghwaert.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-