Nature Ranger Club Broodjes bakken fotoNa de zomervakantie gaan de Natuur Rangers, tot aan de herfstvakantie, weer iedere 14 dagen aan de slag in de perenboomgaard. Woensdag 23 augustus onderzoeken zij van 14.00-15.30 uur het Tiny Forest. Dit bosje naast de Hof van Seghwaert groeit als kool. Geldt dat voor alle boompjes?

In deze periode is er ook veel fruit te vinden in de hof, er wordt op lekkere trek-king gegaan. De activiteit wordt feestelijk afgesloten met broodjes bakken boven het kampvuur met jam uit de eigen boomgaard. Kinderen van circa 6-12 jaar zijn van harte welkom. Trek kleren en schoenen/laarzen aan die vies mogen worden.

De kosten bedragen € 1,50 per kind (met Zoetermeerpaspoort € 0.50) of koop een strippenkaart (5 strippen voor € 5,00).
Kinderen die buiten de leeftijd van de Natuur Rangers Club vallen zijn ook van harte welkom. Zij kunnen heerlijk spelen in de natuurspeeltuin met de belevenisbakken, het blote voetenpad, de uitkijktoren, de zandkeuken en de waterspeeltuin, terwijl de ouders op het zonnige terras, met zicht op de natuurspeeltuin, een kopje koffie of thee kunnen drinken. Ook de kippen en konijnen zijn een bezoekje waard.

De Hof van Seghwaert is een perenboomgaard en die naast de parkeerplaats van Gaardedreef 169 ligt, op 2 minuten wandelen vanaf Randstadrailstation Seghwaert. Meer informatie: www.hofvanseghwaert.nl

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-