egelopvang open dagDe Egelopvang doet al 29 jaar goed werk voor egels in Zoetermeer. Zij houden op zaterdag 26 augustus een open dag zodat iedereen kan zien hoe zij werken. Ook zullen er dan verschillende activiteiten rond hun gebouw in Rokkeveen gehouden worden.

Met veel aandacht en liefde worden er rond de 800 egels per jaar opgevangen door de Egelopvang Zoetermeer. Op 26 augustus tussen 12-16 uur is iedereen welkom om te komen kijken hoe de 'stekelige vriendjes' worden verzorgd. Er worden rondleidingen gegeven en rond het gebouw aan Spectrumsingel 50 in Rokkeveen zullen informatiekraampjes zijn en is er eten en drinken. Voor de kinderen zijn er spelletjes en kan er geknutseld worden. Ook is er een pluchebeestendokter (gespecialiseerd in het herstellen van pluche knuffels). 

De toegang is gratis. Voor het eten en drinken en voor donaties is het niet mogelijk om te pinnen. Contant geld meenemen wordt door de organisatie aangeraden.

Het geld dat opgehaald wordt zal in zijn geheel ten goede komen aan de egels.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-