speelmeerpaspoort 2023De zomervakantie is deze week afgelopen, de kinderen gaan vanaf maandag 21 augustus weer naar school. Het SpeelmeerPaspoort is deze vakantie misschien al gebruikt, maar gooi het boekje nog niet weg, want ook voor het nieuwe schooljaar staan er activiteiten, aanbiedingen en workshops in.


De basisscholen starten maandagochtend, de voortgezet onderwijsscholen soms een dagje later, maar voor de jeugd is de zomervakantie nu echt voorbij en begint het leren in de schoolbanken weer.
Het is echter niet zo dat het nu helemaal over is met activiteiten, leuke aanbiedingen en workshops. Integendeel, het SpeelmeerPaspoort staat ook vol met leuke dingen die nu pas gaan beginnen. Zo geven veel sportclubs die in de zomervakantie gesloten waren, na de vakantie kennismakingslessen en workshops.


Starten met sporten

karate groep kleinDe start van een nieuw schooljaar is ook een perfect moment om (weer) te starten met sporten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij karatevereniging Tomo no Kai in Buytenwegh, zij geven les in het Wado karate en hebben op vrijdag 1 en 8 september gratis open lessen. Je vindt Tomo no Kai in de gymzaal aan de Nesciohove 115, lestijd van 18.30 tot 19.30 uur.

Serendipity Winterguard start 23 en 30 augustus weer met hun lessen, waarbij ze dansen met vlaggen en samen een leuke show op muziek maken. Als je om 17.00 bij het Beroepscollege aan het Van Doornenplantsoen 1 meedoet met de les, krijg je tien gratis lessen om kennis te maken met de sport.

Ook WarmWater Jeugdtheater start in september weer met de lessen, met de bon uit het SpeelmeerPaspoort kan je de eerste les gratis meedoen en krijg je een maand korting op het lesgeld.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-