schuimpartyDe hele Dorpsstraat staat zaterdag 26 augustus op zijn kop met de Tropical Schuimparty. Op deze dag zijn er door de hele straat allerlei leuke activiteiten voor jong & oud. En het meest spectaculair is natuurlijk de grote schuimbak op het plein.


Met tropische klanken op de achtergrond kunnen de kinderen een duik wagen in de schuimbak, of spelen met de strandballen of badeendjes in de hoge schuimtorens. Denk wel aan kleding die vies en nat mag worden. Neem een handdoek en evt. een extra setje kleding mee. Badkleding is ook toegestaan.
Op het plein naast de Zoetelaar kan je lekker losgaan op een Hawaï springkussen of probeer je zo lang mogelijk staande te houden op de surf simulator. Verder kan je in de straat nog kokosnoot vangen of lekker limbo dansen.

In het Tropische thema van deze zaterdag zijn ook veel winkeliers betrokken, zo kan je op verschillende plekken genieten van leuke activiteiten. Bij ‘Ons dorp’ kun je gratis grabbelen voor speelgoed of een bon voor een gratis pannenkoek. Nutrition aan het plein heeft heerlijke shakes in fruitige smaken. Bij THIRTYFIVE kan je genieten van een Pina Colada of aan het einde van de middag van een heerlijke Carribean BBQ, opgeven kan via de site van THIRTYFIVE. De wereldwinkel heeft speciaal op deze dag 15% korting op alle handgemaakte zeep, om thuis ook lekker verder te schuimen. Mocht je met je viervoeter langskomen, haal dan een ijsje bij ’t Dierenparadijs, hier kan je ook gelijk op de foto met je huisdier of spelen met de bellenblaas, een speciale mini schuimparty voor de huisdieren.
De Tropical Schuimparty is zaterdag 26 augustus tussen 12.00-16.00 uur in Dorpsstraat Zoetermeer.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-