20230819 162056 copy
Dit jaar heeft Jong Perspectief voor het vierde keer het project Vakantiemaatjes georganiseerd. Ruim 40 koppels zijn deze zomer met elkaar op stap gegaan. De afsluiting van het vakantiemaatjes project was een dagje uit met alle maatjes en kinderen.


Kinderen die om uiteenlopende redenen wel wat extra aandacht in de vakantie konden gebruiken, omdat ze zelf niet op vakantie gingen, maar ook vanwege ziekte, overbelasting of handicap van andere gezinsleden. Samen met hun vakantiemaatjes gingen ze dagjes uit en was er specifieke aandacht voor hen. Dit jaar was Madurodam favoriet onder de vakantiemaatjes, maar ook creamiddagen, pretpark en de kinderboerderij kwamen voorbij in de whatsappgroep waar vrijwilligers hun ervaringen deelden.

20230819 152556   20230819 170254 copy


Afgelopen zaterdag werd het project afgesloten met een gezamenlijke activiteit. De vakantiemaatjes waren te gast op het speeleiland van Tino van Atten, genaamd Stollywood. Met een gezellig versierde boot werden ze naar het eiland gebracht waar de kinderen konden klimmen en klauteren, over en in het water konden springen en weer droog worden bij het kampvuur.

Meer weten over de verschillende projecten van Jong Perspectief?
Kijk op www.jongperspectief.nl  voor meer informatie of bel met 079-7502233.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-