2019220 recreatiebaden 01De bouw van het nieuwe zwembad in het Van Tuyllpark vordert goed en de gemeente vraagt nu Zoetermeerders om een naam te helpen bedenken voor het recreatiebad. De komende weken mag iedereen een leuke en pakkende naam verzinnen en insturen naar de gemeente.

Wat is er leuker dan een baantje trekken in een zwembad dat de naam draagt die jij verzonnen hebt? De naam voor het nieuwe zwembad moet wel een Nederlandse naam zijn en mag ook niet te moeilijk zijn. Een dubbelzinnige of makkelijk te verbasteren naam is ook niet geschikt. De naam mag naar een persoon verwijzen, maar dat kan alleen als de betrokkene overleden is.
Heb jij een idee voor een goede en pakkende naam? Stuur jouw voorstel samen met een korte uitleg in via onderstaand formulier. Inzenden van een leuke zwembadnaam kan tot en met 18 september, via: https://doemee.zoetermeer.nl/PageByID.aspx?sectionID=152136&contentPageID=2530235

Uit alle inzendingen kiest een adviescommissie 5 namen. Daarna kiest een beoordelingscommissie de winnende naam.

 

zoetermeer zwembad van tuyllpark bouwBouw verloopt op schema

De bouw van het nieuwe zwembad verloopt volgens planning. In september worden de baden voor het eerst gevuld met water en 1 december is de oplevering van het gebouw aan de gemeente. Wethouder Ronald Weerwag: "Dan is er nog een hoop werk te doen, het zwembad moet nog helemaal ingericht worden. De kantine wordt nĂ¡ oplevering geplaatst en de verenigingen kunnen dan aan de slag met de inrichting. Het is nog niet helemaal te zeggen hoe lang hiervoor nodig is, maar publiek kan in ieder geval zwemmen in het tweede kwartaal van 2024!"

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-