Ruim 200 kinderen vierden op zaterdag 19 augustus, samen met ouders en vrijwilligers uit Pijnacker-Nootdorp, Leidschendam-Voorburg en Zoetermeer feest in Drievliet. Uitgenodigd door Home-start om gezamenlijk het 30-jarig jubileum van de organisatie te vieren in het pretpark.

Door een gift van de Rotary afdelingen Zoetermeer en Voorburg Vliet konden de 4 coördinatoren van Home-Start Zoetermeer (Nina Koper en Maaike van Zundert), Pijnacker-Nootdorp (Anke IJdens) en Leidschendam-Voorburg (Chrétiënne van Brussel) deze dag organiseren. De gezinnen kwamen op eigen gelegenheid naar Drievliet en konden de hele dag genieten van alle attracties, elkaar en het mooie weer. Ze kregen koffie met gebak, een lunch en een tasje met handige spullen. Een geweldige afsluiting van de zomervakantie. Ook voor kinderen die niet op vakantie zijn geweest, werden zo mooie herinneringen gemaakt. Ouders kwamen met elkaar in contact en konden verhalen delen. 

‘Heel erg bedankt voor het organiseren van deze prachtige dag. We hebben in twee jaar tijd niet zo’n zorgeloze en gelukkige tijd kunnen doorbrengen.’

Home-Start
Home-Start ondersteunt gezinnen met kinderen die om wat voor reden dan ook tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Een vrijwilliger bezoekt het gezin wekelijks om een luisterend oor te bieden, extra handjes, tips te geven of plezier te maken. De normale zaken die elk gezin af en toe kan gebruiken als het even te veel wordt. Home-Start bestaat 30 jaar in Nederland dit jaar. In Zoetermeer  wordt Home-Start uitgevoerd door Humanitas. Vrijwilligers worden van tevoren getraind en hebben opvoed ervaring.

Wil jij ook je hart en agenda openstellen voor het ondersteunen van gezinnen die tijdelijk overbelast zijn. Neem dan contact op met 1 van de coördinatoren. Kijk op de website www.Home-Start.nl voor meer informatie en contactgegevens. Wil je ondersteuning voor je gezin. Ook dan kun je vrijblijvend contact opnemen.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-