videogame museum 3Het Nationaal Videogame Museum gaat verhuizen. Op zondag 3 september gaat voor het laatst het licht aan op de locatie in de passage. De planning is om voor de herfstvakantie 2023 weer open te gaan op de nieuwe locatie in het oude ABN AMRO gebouw.

De uiteindelijke plannen voor het Nationaal Videogame Museum zijn om in 2025 definitief naar het Stadhuisplein te verhuizen. De arcadekasten komen dan op de plek te staan van het gesloten museum De Voorde.

Afscheidsfeestje

Bij ieder afscheid hoort natuurlijk een afscheidsfeestje. Daarom roept het museum iedereen op om nog een laatste keer te komen gamen tijdens hun wrap party op zondag 3 september.

Van 12:00 tot 16:00 uur kunnen bezoekers op de ‘oude’ locatie voor de laatste keer genieten van alle videogames en arcadekasten. Het museum zorgt daarnaast voor lekkere hapjes tijdens het gamen. Iedereen die naar de wrap party komt in een leuke game outfit of cosplay ontvangt een gratis ticket voor de opening van het nieuwe museum in het ABN AMRO gebouw.

Koop je tickets via www.nationaalvideogamemuseum.nl 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-