zoetermeer zwembad van tuyllpark bouwNa de oproep van de gemeente om een naam te bedenken voor het nieuwe zwembad aan het Van Tuyllpark stromen de namen binnen op social media. Veel grappenmakers bedenken hilarische namen, maar er zitten ook goede vondsten tussen die niet misstaan op de gevel van het zwembad.

De namen ‘Bodemloze Put’, ‘The Poolsoap’ of het ‘Eindpunt’, zullen waarschijnlijk niet heel hoog op het lijstje van de gemeente komen. Maar er zitten ook leuke vondsten tussen zoals ‘Aquarena’, ‘Sweetwater Dome’, ‘Zoetwatertje’.
Opvallend is dat veel mensen de naam van Zoetermeer of het Van Tuyllpark terug laten komen in de nieuwe zwembadnaam: ‘Zwemparadijs Zoetermeer’, ‘Tuyllbad’, ‘Sweetlake’, of ‘Zoeterspetters’. Ook opperden twee lezers om de naam ‘Het Keerpunt’ te laten terugkomen, mensen weten dan al meteen dat het om een zwembad gaat.

Namen die op social media genoemd worden tellen niet mee voor de gemeente. Alleen namen die op de site van Doe Mee worden aangemeld dingen mee naar de eer op de gevel van het nieuwe zwembad te prijken. Heb jij een idee voor een goede en pakkende naam? Stuur jouw voorstel samen met een korte uitleg in via onderstaand formulier. Inzenden van een leuke zwembadnaam kan tot en met 18 september, via: https://doemee.zoetermeer.nl/PageByID.aspx?sectionID=152136&contentPageID=2530235

Uit alle inzendingen kiest een adviescommissie 5 namen. Daarna kiest een beoordelingscommissie de winnende naam.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-