IMG 1381 Verbeterd NR 1Lunchroom Bij Daan op de Weidemolen in Oosterheem is officieel geopend. Bezoekers van stadsboerderij De Weidemolen kunnen vanaf nu terecht Bij Daan voor een lekkere lunch of 1 van de befaamde taartjes.

IMG 1396 Verbeterd NR 1Lunchroom Bij Daan heeft al jaren een succesvolle lunchroom in het stadshart in Zoetermeer. Nu heeft Bij Daan een nieuwe vestiging geopend in Stadsboerderij De Weidemolen in Zoetermeer. Hier kunnen gasten naast een bezoek aan de stadsboerderij, genieten van een heerlijk broodje, taartje, koffie en een glaasje fris. Op deze locatie werkt Bij Daan samen met Teamwerk Zorg en Werkbedrijf De Binnenbaan om ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk te helpen.

Op de feestelijke opening waren veel gasten aanwezig. Patrick Verhoef, directeur van Werkbedrijf De Binnenbaan, trapte af en gaf aan trots te zijn op deze sociale innovatie. Want wat deze lunchroom onderscheid van de lunchroom in het Stadshart, is dat de mensen die hier werken via De Binnenbaan en Teamwerk Zorg komen. Voor de mensen van De Binnenbaan is dit een opstap richting de arbeidsmarkt en de cliƫnten van Teamwerk Zorg die hier werken doet dat vanuit de dagbesteding.
Wethouder Velzen vulde aan dat Bij Daan echt een begrip is in Zoetermeer en sprak zijn waardering uit over de nieuwe locatie en de wijze waarop Isak Kalmijn, de directeur van de nieuwe vestiging, ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geeft.

 IMG 1438 1  IMG 1442 Verbeterd NR 1


Vervolgens hebben Isak Kalmijn en Bouke Velzen gezamenlijk het (geheel in Bij Daan stijl) bloemenlint doorgeknipt waarna de gasten binnen terechtkonden voor heerlijke cupcakes, taartjes en borrelhapjes van Bij Daan. Voor de kinderen was er een schmink- en glittertattoo artiest aanwezig.

De nieuwe lunchroom is te vinden in Stadsboerderij De Weidemolen, Burgemeester Middelberglaan 2 in Oosterheem.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-