Stichting Maja Anjohuis ondersteunt kankerpatiënten en hun familieleden. Zij helpen mensen, maar hebben zelf nu ook hulp nodig om goed op te starten als stichting. Zij organiseren een benefietveiling met feestje om geld op te halen en leuke activiteiten te organiseren voor de stichting.

Stichting Maja Anjohuis is deze zomer opgericht en ondersteunt kankerpatiënten op verschillende manieren, zoals een inloopochtend, creatieve workshops, workshops rond ‘hoe om te gaan met kanker’ en bijeenkomsten voor familieleden van kankerpatiënten. “Bij het inloophuis vind je als (ex)kankerpatiënt steun. Je hoeft niets uit te leggen, iedereen weet wat je door maakt. Alleen dat al schept een band”, zegt de initiatiefneemster Maja Neijssel-Scholte.

Met meer inkomsten kan de stichting meer organiseren, zoals sportieve workshops en een ‘Delen en spelen’ bijeenkomst voor kinderen met een familielid die kanker heeft.

 

poster met logo ABenefiet met een éénmalige verdubbelaar

Het Nationaal Fonds tegen kanker erkent het goede werk van Stichting Maja Anjohuis en gaat het bedrag van deze benefiet veiling éénmalig verdubbelen. Dit doen zij tot een bedrag van 10.000 euro, wat zij verdubbelen tot maximaal 20.000 euro.
Om de stichting te steunen organiseert All-in one events en Stichting Aardedraad een Benefiet veiling voor Stichting Maja Anjohuis op woensdag 11 oktober in 1892 Eten & Drinken in de Dorpsstraat 74-A.

 

Entertainment en veiling

De meest uiteenlopende items zijn beschikbaar gesteld door Zoetermeers bedrijven. Zo is er voor iedereen wel een reden om een goed bod te doen!

De avond kan je starten met een borrel, maar starten met een diner is ook mogelijk. 1892 Eten & Drinken zal een gedeelte van de drankopbrengst aan het goede doel schenken. De veiling zal plaatsvinden in drie rondes en zal worden afgewisseld met optredens. Zo wordt deze benefietavond een complete avond uit.

 

Alle info: https://ztmactief.nl/anjohuis

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-