vrijwilligersprijsWelke vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie verdient het om eens flink in het zonnetje gezet te worden? Zoetermeer voor Elkaar reikt dit jaar voor het eerst de Vrijwilligersprijs uit. Je kunt tot en met 1 oktober vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties voor deze prijs aanmelden.

Vrijwilligers doen belangrijk werk en zijn onmisbaar. Onze samenleving draait op hun belangeloze inzet. Ze verzetten divers en uiteenlopend werk, vanuit hun eigen gedrevenheid. Daarom heeft de gemeente besloten om een Vrijwilligersprijs in te stellen, als extra blijk van waardering naast de jaarlijkse attentie voor vrijwilligers.
 

Drie categorieën


De vrijwilligersprijs bestaat uit drie categorieën:

1. De vrijwilligers

2. De jonge vrijwilligers onder de 25 jaar

3. De vrijwilligersorganisaties

 

Meld je favoriete vrijwilliger aan

Wil je een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie aanmelden? Dat kan door het formulier in te vullen op www.zoetermeervoorelkaar.nl/vrijwilligersprijs2023.  Hier vind je ook de selectiecriteria per categorie.

Lukt het niet om digitaal een formulier in te vullen? Kom dan langs bij de vrijwilligersmarkt tijdens het Stadsfestival op zaterdag 16 september in het CKC van 11.00 tot 17.00 uur.

Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen. Op de Nationale Vrijwilligersdag, donderdag 7 december, wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst de winnaars bekendgemaakt.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-