fortune coffeeFortune Coffee is gestart met de bouw van een forse uitbreiding bij het hoofdkantoor in Oosterheem. Het huidige pand is gebouwd in januari 2010, destijds met 14 medewerkers. Nu dertien jaar later zijn er 60 collega's werkzaam in Zoetermeer en wil het bedrijf doorgroeien.

Bij de feestelijke bijeenkomst op vrijdag 8 september sloegen de afdelingshoofden van Fortune Coffee de paal op ouderwetse wijze de grond in. Wethouder Bouke Velzen hield een mooie toespraak bij deze gelegenheid. Algemeen directeur Ton van de Tang: “Het was een prachtige dag, met een feestelijke blik op de toekomst.”

Komende tijd zet Fortune Coffee zich vol in voor meer impact, duurzaamheid en vernieuwing. Zo wordt het nieuwe pand een exact spiegelbeeld naast het huidige hoofdkantoor, met duurzame aspecten waaronder 252 nieuwe zonnepanelen op het dak en waterbesparende toiletten. Er wordt gebruikgemaakt van hemelwater en warmtepompen, en het pand wordt volkomen gasloos. Er komt een nieuw kantoor, magazijn en een hemelwaterinfiltratiesysteem op de parkeerplaats. Dit is bij elkaar goed voor 3500m2 aan oppervlakte en bovenal goed voor werkgelegenheid in Zoetermeer en omgeving. Verder komt er een Fortune Coffee Experience, wat een ontmoetingspek zal zijn voor verschillende doelgroepen.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-