spel wereldwinkel copyIn het kader van het Stadsfestival Zoetermeer 2040 vindt er op zaterdag 16 september een bijzondere activiteit plaats, namelijk de Global Goal spellen, georganiseerd door Wereld Winkel Zoetermeer, en de sponsors: Lionsclub de Meerbloem  en de Round Table Zoetermeer.

Tussen 11.00 en 17.00 uur kunnen bezoekers van het festival deelnemen aan verschillende spelletjes en activiteiten bij CKC& Partners.

Global Goal spellen

Bij de Global Goal spellen draait alles om bewustwording en bijdragen aan een betere wereld. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld plaatsnemen in de photobooth om een unieke foto te maken. Ook kan er een potje gesjoeld worden op een reuze sjoelbak of doel schieten in een goal. Voor kinderen is er ook een kleurwedstrijd.

Wereld Winkel Zoetermeer zet zich in voor een eerlijke en duurzame wereld door producten uit dertig verschillende landen te kopen en te verkopen. Met de opbrengst van deze producten ondersteunen zij verschillende Global Goals, zoals het bestrijden van honger en armoede wereldwijd, het stimuleren van eerlijk werk en een eerlijke prijs voor dit werk, en het bevorderen van goede gezondheid en welzijn. Dit maakt deel uit van de bredere missie van Wereld Winkel Zoetermeer.

Meer informatie over het Stadsfestival en het programma is te vinden op www.zoetermeerisdeplek.nl/stadsfestival

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-