Kaastour

Rob Hoogdalem, Victor van der Bom (voorzitter Stichting Maja Anjohuis) en Maja Neijssel, oprichtster, bij de tractor van Rob

Stichting Maja AnjohuisKaastour2 heeft bijzonder bezoek gekregen, van Rob Hoogdalem van Rob’s Kaastour. Rob reist rond met zijn antieke tractor en zelfgemaakt huisje om kazen te verkopen. De opbrengst hiervan komt ten goede aan inloophuizen voor kankerpatiënten.

Afgelopen week kreeg het inloophuis van stichting Maja Anjohuis bezoek van Rob’s Kaastour. Rob Hoogdalem bezoekt diverse centra voor mensen met kanker, of die kanker hebben gehad en hun nabestaanden. De opbrengst van de kazen die hij verkoopt, komt ten goede aan deze centra. Hij heeft stichting Maja Anjohuis niet voor niets uitgekozen. Het Maja Anjohuis stelt zich tot doel om zich in te zetten voor mensen met kanker, of mensen die kanker hebben gehad en hun dierbaren.

"Ik vond het heel bijzonder dat de stichting Maja Anjohuis, in zo’n korte tijd van haar bestaan, al veel bereikt heeft, dat heb ik bij al mijn bezoeken nog niet meegemaakt. Volgens mij zijn jullie ook het jongste inloophuis", zei Rob. Het Maja Anjohuis kreeg van Rob een grote kaas voor alle deelnemers aan de inloopbijeenkomsten.

Wie meer over Rob’s Kaastour wil weten kan kijken op robskaastour.nl.

Op 11 oktober zal er speciaal voor het Maja Anjohuis een benefietveiling worden gehouden bij 1892 Eten & Drinken in de Dorpsstraat 74-A in Zoetermeer. Het begint om 18.00 uur. Het wordt een gezellige veiling, met lekker eten en drinken. Er zullen ook diverse artiesten deze unieke avond naar een hoogtepunt te brengen. Iedereen is van harte welkom om te komen genieten, maar ook om een goed bod te doen op alle mooie spullen en prachtige kunstwerken die aan het Maja Anjohuis voor het goede doel beschikbaar zijn gesteld. 

Op 5 november wordt er door stichting Aardedraad wederom de Ronde van de Driemanspolder georganiseerd. Ook deze keer gaat de gehele opbrengst naar het Maja Anjohuis. Wie wil genieten van het schitterende polderlandschap en daarbij ook een heel goed doel wil steunen, kijkt op rondevandedriemanspolder.nl om je in te schrijven.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-