Nieuwe en oude Ambassadeurs van Vrede en CompassieHet Interlevensbeschouwelijk Overleg Zoetermeer (ILOZ) heeft twee nieuwe Ambassadeurs van Vrede en Compassie verwelkomd in het team. Zij zullen een waardevolle aanvulling vormen op de inspanningen van de organisatie om vrede en compassie te bevorderen in  Zoetermeer.

De Ambassadeur van Vrede en Compassie is gemeenteraadslid en verbindt daarmee de inzet voor vrede en compassie met de gemeente en haar bestuur. Margot Kraneveldt neemt de rol van Ambassadeur van Vrede en Compassie over van Yvonne Bink. Margot Kraneveldt heeft een langdurige en toegewijde staat van dienst in het bevorderen van vrede en sociale rechtvaardigheid in Zoetermeer. 

Daarnaast is Rigaud Markes benoemd tot nieuwe Jongeren Ambassadeur van Vrede en Compassie. Rigaud, ook gemeenteraadslid, volgt Quinten de Gruijter op. Rigaud brengt jeugdig enthousiasme en een frisse blik op het opbouwwerk voor vrede en compassie met zich mee. 

Het ILOZ bedankte Yvonne Bink en Quinten de Gruijter voor hun toewijding en bijdragen als voormalige Ambassadeurs van Vrede en Compassie. 

Foto: de nieuwe en oude Ambassadeurs van Vrede en Compassie, vlnr.: Shamier Madhar (voorzitter ILOZ), Rigaud Markes, Margot Kraneveldt, Quinten de Gruijter en Yvonne Bink (foto: ILOZ 2023).

-advertenties-

-goede doel-