Afbeelding van WhatsApp op 2023 09 24 om 16.08.23Eigen Wij had alles uit de kast gehaald om Burendag bij het pand aan de Voorweg gezellig en gastvrij te maken. Talloze vrijwilligers hadden met trots de heerlijkste hapjes uit alle hoeken van de wereld bereid, en ze stonden klaar om alle buren en ge├»nteresseerden hartelijk te ontvangen.

Muziek was een centraal onderdeel van het feest, met optredens van Guy Taylor & Friends. Hun live muziek zorgde niet alleen voor luisterplezier, maar bracht ook mensen in beweging op de dansvloer. Naast de muzikale ervaring was er nog veel meer te beleven. Een fotobooth zorgde voor grappige kiekjes, en er was zelfs een 'poffertjes tuin' waar bezoekers van smulden. Workshops boden de mogelijkheid om creatief bezig te zijn, terwijl er ook gelegenheid was voor tarotsessies, meditatie en mindfulness om even tot rust te komen.

a Afbeelding van WhatsApp op 2023 09 24 om 16.08.23b

 

Hoewel er tal van evenementen plaatsvonden in Zoetermeer op deze dag, was het team van Eigen Wij verheugd over de grote opkomst. Het toont aan dat buurtbijeenkomsten zoals deze een speciale plaats innemen in de harten van de medemens.

Tekst: Marja de Laaf

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-